Combineer leuke, unieke printjes met een tafelzeil en jawel: Je hebt LOLA tafelzeil! Lola tafelzeil is ontzettend hip! En of je nou van retro patroontjes van de jaren 80 houdt, van grote Marimekko bloemen, van stipjes of van steigerhout... Lola heeft er tafelzeil van!

Tafelzeil van steigerhout? Zul je denken, kan dat? Jazeker. Dit is namelijk heel leuk zeil met de afbeelding van grove houten planken. Als je het tafelkleed zo op tafel hebt liggen, lijkt het net alsof je een echte steigerhouten tafel hebt.

De retro en vintage tafelzeilen van Lola zijn ook erg leuk. Gewoon simpel met vakjes, rondjes of kleurige vlakken. Dan heeft Lola nog een reeks tafelzeiltjes met polkadot stippen en bloemetjes.

Wist je dat Lola niet alleen tafelzeilen heeft, maar ook plakfolie! Deze rollen plakplastic zijn 3 meter lang en 45 centimeter breed. Het plakfolie plakt op gladde oppervlaktes, bijvoorbeeld op kastjes, gladde muren, deuren of vensterbanken. Lola plakfolie is niet geschikt voor ramen. Lola raamfolie bestaat helaas nog niet...

Lola tafelzeil is onder andere verkrijgbaar bij Presents at Home in Eerbeek (Gelderland)
En online bij Hip tafelzeil.nl

Bezig met laden...