Kitsch Kitchen tafelzeil


Het tafelzeil van Kitsch Kitchen staat bekend om haar vrolijke en fleurige patroontjes. Het zeil komt eigenlijk uit Mexico en wordt daarom ook vaak Mexicaans tafelzeil genoemd. Mexicaans tafelzeil is relatief goedkoop zeil. Kleine oneffenheidjes of drukfoutjes horen als het ware bij de charme van het Mexicaanse.

Mexicaans tafelzeil is vrij stug en erg sterk. Het tafelzeil staat erg leuk op de tafel als decoratie, maar wordt ook zeer regelmatig gekocht om er mee te knutselen of voor de hobby. Met een speciale naaimachine geschikt voor tafelzeil kun je van dit zeil tassen maken, hoesjes, portemonneetjes, mandjes en andere accessoires. Op internet zijn diverse patronen te vinden voor het maken van spullen van Kitsch Kitchen zeilen. Wil je liever plakken en knippen met plakfolie van Kitsch Kitchen? Bezoek dan eens plakfolie webshop voor de leukste plakfolies van Kitsch Kitchen.

Kitsch Kitchen tafelzeil is verkrijgbaar in vele verschillende patronen. Zo heb je de Fortin serie met allemaal grote bloemen, de Paraiso serie met barokke ornamenten en het polkadot  met allemaal stippen. Ben je op zoek naar Kitsch Kitchen tafelkleden? Bezoek dan eens de website Hiptafelzeil.nl
 
Bezig met laden...