UPDATE: tegenwoordig is er ook Blond tafelzeil te koop! Ga naar hiptafelzeil.nl en scoor de leukste blond zeiltjes online!

Ook zo dol op blond amsterdam? Veel mensen sparen het blond amsterdam servies. Het vrolijke serviesgoed bestaat uit allemaal borden, mokken, eierdopjes en andere porseleinen keukenaccessoires. Veel liefhebbers van Blond Amsterdam sparen ook de leuke keuken blikken van derriere la porte. Beiden zijn erg vrolijk en kleurrijk.

Van blond amsterdam zijn naast serviesgoed ook leuke keukenschorten en tafelkleden. Blond tafelzeil hebben we tot nu toe nog niet gesignaleerd. Maar wat niet is kan nog komen.  Het zou tenslotte wel een mooie aanvulling zijn op het huidige blond assortiment.

Het Blond assortiment vind je in de stad bij onder andere de V en D. Online kun je terecht bij Bol.com en Coolblue. Er bestaan diverse series van Blond. Zo is er onder andere de asia serie, de delftslbauwe holland serie, de even bijkletsen serie. En soms zijn er speciale series die in samenwerking met een ander bedrijf worden uitgegeven.


Geen producten aanwezig